Το έλαιο κάνναβης ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Τα υγιή μαλλιά πρέπει να ενυδατώνονται σωστά. Ένα από τα πλεονεκτήματα του ελαίου κάνναβης είναι οι ιδιότητες ενυδάτωσης καθώς προάγει την απορρόφηση υγρασίας για το τριχωτό της κεφαλής. Χάρη στην εύκολη απορροφητικότητά του, δεν αφήνει λιπαρή επίστρωση στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά.
Το έλαιο κάνναβης προάγει επίσης την ανάπτυξη των τριχών. Αυτό συμβαίνει χάρη στην περιεκτικότητα σε ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, τα οποία χρειάζονται για την ανάπτυξη ισχυρής τρίχας. Το λάδι βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, επιτρέποντας στα μαλλιά να τρέφονται αρκετά για να μεγαλώσουν και να ακτινοβολούν υγεία κι ομορφιά.
Το έλαιο κάνναβης ενισχύει τα μαλλιά και αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας. Εάν οι τρίχες έχουν την τάση να σπάνε εύκολα αυτό είναι ένδειξη ξηρότητας και έλλειψης ενυδάτωσης. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά καθίστανται πιο αδύναμα και καταστρέφονται εύκολα. Το έλαιο κάνναβης διατηρεί τη φυσική δομή της τρίχας και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, δημιουργώντας λαμπερά, δυνατά μαλλιά.

Δοκιμάστε τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά κάνναβης για τα μαλλιά σας

Το φυσικό σαμπουάν κάνναβης Bodycann είναι ιδανικό για καθημερινή περιποίηση των μαλλιών. Περιέχει εξαιρετικά ήπια καθαριστικά κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με προβλήματα όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Τα φυτικά εκχυλίσματα μαζί με το έλαιο κάνναβης βοηθούν στην απαλότητα και αναγέννηση του δέρματος, διατηρώντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά. Η πανθενόλη έχει ευεργετική επίδραση στην ποιότητα και την ανάπτυξη των μαλλιών, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους. Το σαμπουάν Bodycann περιέχει: έλαιο κάνναβης, έλαιο αραγκανίου, εκχύλισμα 19 βοτάνων, σανδαλόξυλο, λεβάντα, κέδρο.
Το δεύτερο προϊόν από τη σειρά Annabis για τα μαλλιά σας είναι το Cannol, ένα υψηλής ποιότητας 100% φυσικό έλαιο κάνναβης που περιέχει 99,4% συστατικά κάνναβης. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα Ωμέγα 3-6, βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, C, Ε, φυτοστερόλες, φυτίνη και μια σειρά σημαντικών μεταλλικών στοιχείων. Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας στις ρίζες των μαλλιών και να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας. Ρίξτε το κανονικό σας σαμπουάν στην παλάμη σας και προσθέστε περίπου τρεις σταγόνες λάδι Cannol, πλύνετε τα μαλλιά σας και ξεπλύνετε καλά. Το Cannol περιέχει: Έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα σπόρων κάνναβης, φλοιό μανταρίνιου, φλούδα γκρέιπ φρουτ, ελαιόλαδο.

Εμπιστευθείτε τη δύναμη της κάνναβης!