ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Η Annabis είναι ιατρική και καλλυντική εταιρεία που εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή προϊόντων καλής ποιότητας κάνναβης και συμπληρωμάτων διατροφής. Τα προϊόντα μας βασίζονται σε πολυετή εμπειρία και μακροχρόνιες σχέσεις με ειδικούς, ιατρούς και κοσμετολόγους, και οι πελάτες μας χρησιμοποιούν προϊόντα κάνναβης για ένα ευρύ φάσμα αναγκών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η υψηλή εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και ο έντονος προσανατολισμός στους πελάτες μας επέτρεψαν τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους στην αγορά. Αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησής μας είναι οι ελαχιστοποιούμενες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αυτό γίνεται με την τήρηση των κανονισμών που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή προληπτικών μέτρων κατανάλωσης για την ελαχιστοποίηση της χρήσης ενέργειας και πρώτων υλών, ενώ παράλληλα μειώνονται τα απόβλητα.

Arthrocann Annabis
Arthrocann Annabis

Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία μας βασίζεται στην αξιοποίηση των φαρμακευτικών χαρακτηριστικών της κάνναβης και άλλων φυσικών δραστικών ουσιών. Η κάνναβη είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη, θεραπευτική, αντιβακτηριακή και αντιική δράση της. Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση πολλών κοινών ασθενειών και καταστάσεων και συνήθως φέρνει ανακούφιση πολύ γρήγορα όταν εφαρμόζεται τοπικά με τη μορφή βάμματος ή αλοιφής. Έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του τρόπου ζωής και των συνθηκών και των ασθενειών που συνδέονται με την ηλικία. Σε αντίθεση με πολλές κλασικές θεραπείες, αυτό το φυσικό φάρμακο δεν έχει καμία γνωστή επιβλαβή παρενέργεια. Οι ψυχοδραστικές ενώσεις δεν υπάρχουν στις πιστοποιημένες τεχνικές ποικιλίες κάνναβης που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή καλλυντικών. Τα παρασκευάσματά μας με βάση αυτές τις ποικιλίες κάνναβης είναι απόλυτα ασφαλή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε τις ουσίες που σχηματίζουν συνήθεια και τις συνέπειες για την υγεία.

Διαδικασία καινοτομίας και ανάπτυξης

Χάρη στη δημοτικότητα των προϊόντων μας στις αγορές, επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας. Ως εκ τούτου, η προσοχή μας εστιάζεται στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Οι καινοτομίες είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Οι ερευνητικές δραστηριότητες εξασφαλίζονται από μια ομάδα έμπειρων ερευνητών σε συνεργασία με εταιρίες εταίρους, ερευνητικά ιδρύματα, κολέγια και πανεπιστήμια σε όλη την Τσεχική Δημοκρατία και σε ξένες χώρες. Η νομοθετική έγκριση και η δοκιμή νέων προϊόντων διεξάγονται υπό την αιγίδα των διαπιστευμένων εργαστηρίων.

Μέθοδος Παραγωγής

Η παραγωγή μας γίνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πραγματοποιείται σε πιστοποιημένο εργαστήριο. Το εργαστήριο είναι κάτοχος της πιστοποίησης ISO 9001: 2008 καθώς και του πιστοποιητικού GMP για έναν κατασκευαστή φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Δόθηκε πλήρης διαπίστευση από την επιθεώρηση δοκιμών φαρμάκων και η επίβλεψη της ποιότητας του προϊόντος είναι το επίκεντρο της πρακτικής παρασκευής μας. Ο στόχος όλων των διαδικασιών μας είναι να παρέχουμε στην αγορά ένα προϊόν κατάλληλης ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Εστιάζουμε όχι μόνο στην επιθεώρηση ενός τελικού προϊόντος αλλά και στον έλεγχο των πρώτων υλών, στον έλεγχο της συσκευασίας και στην εξέταση ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας. Όλοι οι εργαζόμενοι που περιλαμβάνονται στη διαδικασία παραγωγής εκπαιδεύονται τακτικά στους τομείς της υγιεινής, των κανονισμών ασφαλείας και των διαδικασιών παρασκευής.

Η κατεύθυνση μας

robin-kazik-c
“Η αποστολή μας είναι να φέρουμε στην αγορά τα προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας και με την παραγωγή τους να αυξήσουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας.”

Robin Kazik, Ph.D. Annabis ιδρυτής CEO

Οι αξίες μας

  • Σεβασμός στο άτομο και στον ανταγωνισμό
  • Κύρια προσοχή που απευθύνεται στον πελάτη μας
  • Αριστεία σε ό, τι κάνουμε

Εστιάζουμε την προσοχή μας κυρίως στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Οι καινοτομίες είναι το κλειδί για την επιτυχία μας. Οι ερευνητικές δραστηριότητες παρέχονται από μια ομάδα έμπειρων ερευνητών σε συνεργασία με θυγατρικές εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, τόσο στην Τσεχική Δημοκρατία όσο και στο εξωτερικό.